Om Oss

KUNSKAP &

UTBILDNINGAR


Vi har under flera år samlat på oss erfarenheter.

Både gällande teknik som fungerar och hur man styr detta. Vår expertis sträcker sig ofta längre än oss själva då vi genom ett stort nätverk kan lösa avancerade system samt nästan alla märken. Vi har större delen av Norden som arbetsplats men har även ibland gjort projekt utanför.


Bildteknik, Projektioner och Bilddistribution.

Vi har i decennier använt projektorer för att skapa stora bilder, något som gör att vi har stor kunskap om vad som funkar och hur det funkar. Vår kunskap för att färgställa, kalibrera samt styra bildteknik är något som gjort att våra kunder fått en service och kvalitet utöver det vanliga i branchen. 


Certifieringar m.m

Väldigt mycket av vår kunskap kommer från våra många år i branchen. Det är kunskap som är svår att lära ut i skolbänken men vi har suttit på skolbänkar lite här och var för bla. Christie Digital, RTI, CUE, Projection Design, Projection Design Medical, Dataton, Lightware, Extron, ISL...

Några av våra partners

Ljud är något vi brinner lite extra för. Live, Installation, Integration eller LjuddesignLjud är något som skapar mer känsla än dom flesta andra sinnen.  Vad vore film utan dess soundtrack, Ditt favorit kafé utan den lugnande musiken. Bra ljud skapar en bra miljö, det är ingen hemlighet!


Låt oss få hjälpa dig med ditt nästa projekt, oavsett om det är att bygga nytt från grunden, "tweaka" befintligt eller bygga om till det bättre.

STORA IDÈER

ENKELT HANDHAVANDE


Teknik skall inte vara skrämmande. Personal skall inte behöva vara nervösa för att göra fel. Teknik skall bara fungera, enkelt!


Det är väldigt ofta tekniska lösningar blir överväldigande till användaren eller skrämmande för ny personal. Så skall det inte behöva vara, det skall vara enkelt att hantera teknik.

Låt tekniken jobba för dig! Vi strävar efter att alltid lämna så bra kvalitet och användarvänlighet som möjligt till våra kunder.